Søgeresultat

  
 
Museum Tusculanums Forlag bruger cookies for at huske dine indstillinger. Ved at bruge sitet accepterer du dette. Accepter cookies
 
Samlet søgeresultat:  0 titler

Søgekriterier
Specifikt emneord: Madkultur

 Præcisér søgning 


Sortér | Alfabetisk efter titel | Kronologisk | Efter Vol. nr. |



Bøger

Hyldtoft, Ole
Mad, drikke og tobak 1880–1914
hft, 2019, ISBN 978-87-635-4660-7
Hyldtoft, Ole
Mad, drikke og tobak 1835-80
hft, 2016, ISBN 978-87-635-4223-4
Jönsson, Håkan (red.)
Foodways Redux
hft, 2014, ISBN 978-87-635-4211-1
Hyldtoft, Ole
Mad, drikke og tobak 1800-35
hft, 2012, ISBN 978-87-635-3937-1
Hyldtoft, Ole (red.)
Syn på mad og drikke i 1800-tallet
hft, 2010, ISBN 978-87-635-3264-8
Hyldtoft, Ole (red.)
Kost og spisevaner i 1800-tallet
hft, 2009, ISBN 978-87-635-1098-1
Gold, Carol
Danish Cookbooks
Serie: New Directions in Scandinavian Studies, vol. 2
hft, 2007, ISBN 978-87-635-0608-3
Frykman, Jonas & Peter Niedermüller (red.)
Articulating Europe
hft, 2003, ISBN 978-87-7289-848-3
Athenaios
Mad og vin i oldtiden
hft, 1990, ISBN 978-87-7289-103-3


Tidsskrifter ||

Jönsson, Håkan (red.)
Ethnologia Europaea (vol. 43:2)
e-publikation, 2013, ISBN 978-87-635-4191-6
Open Access (Gratis)

Jönsson, Håkan (red.)
Ethnologia Europaea (vol. 43:2)
hft, 2013, ISBN 978-87-635-4151-0
Gradén, Lizette, Susanne Österlund-Pötzsch & Hanne Pico Larsen (red.)
Ethnologia Europaea (vol. 40:2)
e-publikation, 2010, ISBN 978-87-635-3792-6
Open Access (Gratis)

Gradén, Lizette, Susanne Österlund-Pötzsch & Hanne Pico Larsen (red.)
Ethnologia Europaea (vol. 40:2)
hft, 2010, ISBN 978-87-635-3667-7
Natvig, Richard, Mikael Rothstein, Jørgen Podemann Sørensen & Jens Braarvig (red.)
CHAOS (vol. 23)
hft, 1995, ISBN 978-87-7289-366-2


Tidsskriftsartikler ||

, Maja Garnaas Kielland & Runar Døving
Cake Is Halal, Fat Is Sinful. Cake and Representation in Norway
e-publikation, 2013, ISBN 978-87-635-4197-8
Open Access (Gratis)

May, Sarah
Cheese, Commons and Commerce. On the Politics and Practices of Branding Regional Food
e-publikation, 2013, ISBN 978-87-635-4196-1
Open Access (Gratis)

Jönsson, Håkan
Chef Celebrities, Foodstuff Anxieties and (Un)Happy Meals. An Introduction to Foodways Redux
e-publikation, 2013, ISBN 978-87-635-4192-3
Open Access (Gratis)

Pétursson, Jon Thor
Eduardo’s Apples. The Co-Production of Personalized Food Relationships
e-publikation, 2013, ISBN 978-87-635-4193-0
Open Access (Gratis)

Bardone, Ester
Strawberry Fields Forever? Foraging for the Changing Meaning of Wild Berries in Estonian Food Culture
e-publikation, 2013, ISBN 978-87-635-4194-7
Open Access (Gratis)

Mattioli, Fabio
The Property of Food. Geographical Indication, Slow Food, Genuino Clandestino and the Politics of Property
e-publikation, 2013, ISBN 978-87-635-4195-4
Open Access (Gratis)

Salomonsson, Karin
The E-economy and the Culinary Heritage
e-publikation, 2004, ISBN 978-87-635-0167-5
Open Access (Gratis)

Burstedt, Anna
The Place on the Plate!
e-publikation, 2004, ISBN 978-87-635-0168-2
Open Access (Gratis)






Museum Tusculanums ForlagRådhusvej 192920 Charlottenlund
Tlf. 3234 1414info@mtp.dk
CVR: 8876 8418

Bank: Danske Bank, 1092 København KBIC: DABADKKK
Reg.nr.: 1551Kontonr.: 000 5252 520IBAN: DK98 3000 000 5252520

www.mtp.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbrugerhotline, når du handler hos os.

©2004–2020 Museum Tusculanums Forlag. Alle rettigheder forbeholdes. Ved brug af dette site anerkender og accepterer du, at indholdet på dette site tilhører MTF eller tredjemand fra hvem MTF afleder sine rettigheder, samt at indholdet er ophavsretligt beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftlig samtykke fra MTF. Du anerkender og accepterer yderligere, at varemærker, kendetegn, varenavne, logoer og produkter vist på dette site, er beskyttet og ikke må anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra MTF.


Handelsbetingelser Juridiske betingelser Behandling af personlige oplysninger